Sapa Mecanizata

Tehnologie – Sape si Tencuieli Mecanizate

Sapa mecanizata, se toarna pentru egalizarea placii de beton si pentru acoperirea tevilor de caldura si al instalatiilor electrice din pardoseala. In cazul nostru am folosit o sapa mecanizata cu armare dispersa, pentru a preveni fisurile din pardoseala. Armarea dispersa este facuta din fibra de polipropilena.

Metodele traditionale de executie a sapelor sunt laborioase si costisitoare, calitatea rezultata fiind adesea sub nivelul asteptarilor. Societatea noastra executa sapele utilizand tehnologie moderna, de inalt randament, curat si cu rezultate calitative deosebite.

Orizontalitatea perfecta sau, in functie de solicitari, inclinarea perfect controlata a suprafetei sapei. cu respectarea cotelor specificate, este asigurata de nivelele cu laser. Prepararea amestecului pentru sapa se executa pe loc, automat, asigurandu-se dozarea si consistenta perfecta precum si eliminarea pierderilor. Betonul este imediat pompat la nivelul necesar (utilajele permit pomparea pe distante si la inaltimi de peste o suta de metri), unde este distribuit uniform pe suprafata de lucru, apoi este nivelat si in final supus unei operatii numita „elicopterizare”, proces care asigura planeitatea si finisarea perfecta a suprafetei.

Compania noastra va ofera toate serviciile de specialitate necesare realizarii de șape mecanizate elicopterizate.Prin turnarea sapei mecanizate economisiti timp si bani, amestecul este omogen si calitatea turnarii este garantata. Sapa este un material de umplere pentru denivelari dar si pentru astuparea gaurilor, imbinarilor si crapaturilor din pardoseli, avand in compozitie, in principal: ciment cu nisip, apa si fibra de armare dispersa
elicopterizare sapa mecanizata Se foloseste la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mocheta, etc. Dar, poate fi si stratul final pentru depozite, pivnite. Se aleg tipuri diferite de sape in functie de grosimea de turnare. La grosimi de peste 5 cm, unde suprafetele sunt solicitate, sapa se armeaza cu plasa sudata de 4mm. La turnarea in exterior in soare puternic, se acopera si se urmareste continu ,pentru evitarea uscarii bruste si aparitiei de fisuri. Nu se toarna la temperaturi mai scazute de 5 grade Celsius. Sapa autonivelanta, datorita compozitiei speciale, are calitatea de-a obtine singura o suprafata perfect neteda si plana.