Termopane Salamander

Termopane Salamander. Termopanele Salamander sunt capabile sa faca fata oricaror conditii dure de utilizare, materialul PVC folosit veste de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura.

Design-ul sistemului de Termopane Salamander este impresionant, tehnologia încorporată îmbunătăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul cu 5 camere de aer, cu o lăţime constructiva de 76 mm, ranforsările metalice de dimensiuni mari, asigură stabilitate şi excelentă izolare energetica.

termopane salamanderTamplaria termopan Salamander este din ce in ce mai cautata in ultimi ani datorita calitati pe care o mentine si chiar dupa ce pe timp de criza firmele
celelalte au facut rabat la calitate pentru a venii cu preturi competitive Salamnder nu a lasat deloc din standardele sale si produce in continuare profile pentru tamplarie termopan de calitate superioara.

Salamander va garanteaza increderea data de alegerea unei marci bine cunoscute pe plan international pentru calitate si inovatie. Usile si ferestrele Salamander sunt realizate la Madrugada din Oradea, cea mai performanta fabrica din Romania in domeniul tamplariei PVC.

Tehnica de varf fuzioneaza cu designul unic modernist. Latimea minima a profilelor este de 60 mm pentru cele din linia 2D si de 92 mm pentru profilele bluEvolution. Profilele sunt prevazute cu minim doua garnituri de etansare.

Datorita grosimii foarte bune a peretilor exteriori, profilele Salamander rezista fara probleme atat caniculelor cat si temperaturilor foarte scazute, furtunilor si ploilor torentiale.

Profile PVC Salamander

Termopane Salamander Design 2D

Profil cu 3 camere

Adancime constructiva de 60 mm
Permite vitraje intre 4mm si 24mm
Izolatie termica profil Uf pana la 1,5 W/m²K

Termopane Salamander bluEvolution

Profil cu 6 camere

Adancime constructiva de 82/92 mm
Permite vitraje pana la 60mm
Izolatie termica profil Uf pana la 0,98 W/m²K

Termopane Salamander Streamline

Profil cu 5/7 camere

Adancime constructiva de 76 mm
Permite vitraje intre 24mm si 40mm
Izolatie termica profil Uf pana la 1,3 W/m²K