Termopane Rehau

Rehau este unul din cei mai buni producatori de profile PVC, ce ofera o gama variata de profile PVC: de la termopane rehau economice, pana la profilele de top, cum ar fi noul produs Rehau Synego si varful de gama Rehau Geneo, folosit pentru case pasive, in Vestul Europei, cu precadere in Germania si Austria. Acestor sisteme de tamplarie termoizolanta le atasam sticla de cea mai buna calitate Saint-Gobain, cu 2 si 3 foi de geam, cu diferite latimi.

Gama Rehau cuprinde cateva zeci de profile pvc care sunt folosite pentru fabricarea de tamplarie pvc Rehau cu geamuri termopan referindu-ne aici la usi termopan (usi pvc) sau ferestre termopan. Profilul de termopan necesar la fabricarea usilor pvc este mai gros avand 69 mm decat profilul pentru ferestrele termopan, care are 61 mm, lucrul acesta reflectandu-se si in preturile termopanelor care vor fi mai mari pe metru patrat la usi decat la ferestre.

Rigidizarea pentru toate tipurile de termopane Rehau se face cu armatura de otel zincat care se pune in partea interioara la orice tamplarie pvc cu geamuri termopan ceea ce le confera o rezistenta foarte buna. Modalitatea de executie a ferestrelor cu geam termopan si a usilor cu geamuri termopane este relativ simpla executandu-se mai intai tocul si apoi cerceveaua sau cercevelele pentru respectiva tamplarie termopan dupa care se caleaza sticla tip geam termopan Rehau iar apoi se pun baghetele pentru geamurile termopan.

Sistemul de ferestre si usi termopan REHAU dispune de beneficii majore atât din punct de vedere ecologic cat și practic. Sistemele PVC au proprietăți termice excelente și pot atinge niveluri ridicate în domeniul eficienței energetice.
Sistemele de ferestre si usi termopan REHAU au un grad de intretinere foarte scazut, continand un compus unic care rezultă într-un finisaj lucios neted – garantând că vor păstra aspectul lor curat. Ceea ce inseamna, de asemenea, ca termopanele Rehau nu se vor deforma, nu vor putregai si nu va trebui sa fie revopsite.

Cu ferestre termopan din profile REHAU, căldura rămâne în afara clădirii – datorită proprietății excelente de izolare termică, care asigură nu numai un climat de viață confortabil, facturi de energie mai mici ci si reduce în mod semnificativ emisiile de CO2. Termopanele REHAU sunt potrivite pentru case cu consum redus de energie și pentru renovarea conștient-energetică a clădirilor mai vechi.

Termopane Rehau Euro Design 70

Adâncimea constructivă: 70 mm
Termopane Rehau 5 camere

Termopane Rehau Brillant Design

Adâncime: 70 mm (80 mm – profil rama)
Termopane 5 camere (6 camere)

Termopane Rehau SYNEGO

Adâncime constructivă: 80 mm
Termopane Rehau 7 camere

Termopane Rehau GENEO

Adâcime constructivă: 86 mm / garnitură mediană
Termopane 6 camere

Termopane Rehau Synego

Adâncime constructivă: 80 mm
Termopane 7 camere

Termopane Rehau Euro Design 60

Adâncime constructivă: 60 mm / garnitură de contact
Termopane 3 camere