Termopane Gealan

Termopanele Gealan sunt potrivite pentru a fi utilizate în orice tip de construcție, pot fi folosite cu ușurință în clădiri istorice, precum case, cladiri de birouri sau blocuri urbane avangardiste. Aceste ferestre cu design elegant fac posibilă obținerea unui mediu distins si armonios.

Diferențele în profilul de design au un impact major asupra proprietăților tehnice ale ferestrelor, iar termopanele GEALAN se disting nu numai prin aspectul lor estetic ci si prin geometria lor rafinata și foarte dezvoltata care respectă cele mai înalte cerințe în materie de izolare termica si fonica, protectie impotriva efractiei si ventilație. Termopane GEALAN reprezintă cel mai înalt nivel de tehnologie.

Sistemul de termopane GEALAN si-a dovedit eficiența în ultimii ani. Datorită profilului din PVC, sistemului de închidere și geamului termoizolant, consumul de energie a fost redus considerabil. Capacitatea de izolare termică este îmbunătățită prin profunzimea mare a construcției profilului, de pana la 74 mm, prin tipul de construcție pe baza a trei, patru, cinci sau chiar șase camere interioare, prin utilizarea unui sistem dublu de etanșare și a unui geam termoizolant corespunzător.

Astfel frigul ramane in exterior iar caldura in interior. Folosirea ferestrei termopan corespunzătoare are o influență masiva asupra bugetului energetic al unei clădiri, alegerea ferestrei ideale fiind o decizie importantă in construirea casei tale. Izolare fonica este asigurata de construcția profilului și tipul de sticlă folosita. Nivelul maxim de zgomot care este considerat acceptabil într-o reședință este de 65 dB. Principalele combinații de profile GEALAN scad nivelul de zgomot cu 35-40 dB. Profilele din PVC, împreună cu sticla speciala de izolare fonica, care poate ajunge la 48 mm în profunzime, asigura protecția impotriva zgomotului și imbunatatesc calitatea vieții.

Beneficii Termopane Gealan

  • DURABILITATE

Ferestrele din PVC sunt ușor de curățat și aproape nu necesită întreținere. Ele sunt extrem de rezistente la efectele vremii și foarte durabile.

  • CONFORT

Ferestrele GEALAN mentin căldura în interiorul caminului iar zgomotul în exterior. Acestea asigura un sentiment de securitate și ofera apartamentului dumneavoastra o atmosfera unica.

  • SECURITATE

Intimitatea și securitatea sunt nevoi fundamentale ale fiintei umane. Cine nu ar vrea să se simtă bine si in siguranta în interiorul propriului camin? În cazul ferestrelor cu profile marca GEALAN, atunci când vine vorba de securitate, acestea oferă caracteristici cum ar fi profunzimea profilului, grosimea semnificativă a pereților interiori și construcțiile speciale pentru hardware-ul de montare, cu ajutorul șuruburilor, a cadrului și cercevea.

  • IZOLARE TERMICA

Geamurile termopan cu profile GEALAN realizeaza economii de energie optime, deoarece proprietățile naturale izolatoare PVC garanteaza o izolare termica excelenta. Multumita ferestrelor GEALAN, vei economisi bani și vei îmbunătăți considerabil confortul de acasă, în acelasi timp contribuind la protecția mediului.

  • IZOLARE FONICA

Prea mult zgomot iritant poate provoca daune serioase sănătății noastre. Probleme cu somnul, pierderea capacităţii de concentrare și tensiunea sunt doar câteva dintre efectele negative pe care le trăim datorita zgomotului. Ferestrele cu profil GEALAN oferă o protecție eficientă împotriva zgomotului excesiv iar gratie utilizării corespunzătoare a sticlei, acestea asigura proprietăți bune de izolare si îmbunătățesc parametrii de izolare acustică, astfel îmbunătățind calitatea vieții.

Termopane Gealan S3000

Adâncimea constructivă: 62 mm
Termopane Rehau 5 camere

Termopane Gealan S8000

Adâncimea constructivă: 74 mm
Termopane Rehau 6 camere

Termopane Gealan S8000 IQ+

Adâncimea constructivă: 83 mm
Termopane Rehau 6 camere